Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

A rákoskeresztúri rendőrök tíz perc alatt elfogták azokat a fiatalokat, akik festékszóróval fújták össze egy vasúti megálló épületét.

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat a 25 éves B. Z. G. budapesti, a 23 éves V. Csaba szegedi és egy szintén budapesti lakosú fiatalkorú lány ellen rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A háromfős társaság 2017. március 15-én 1 óra 25 perc körüli időben egy Budapest XVII. kerületi vasúti megállóhely épületének falára festékszóró spray-vel graffitiket festett. A bűncselekményről a BRFK Tevékenység-irányítási Központjába érkezett bejelentés, amely alapján a helyszín közelében – a kapott személyleírás alapján – a járőrök felismerték az éppen kocsival távozó személyeket. Az autót a rendőrök megállítottak, és az abban utazókat igazoltatták. Az intézkedés során a járművet a körzeti megbízottak átnézték, amelynek ülése alól előkerült a bűncselekményhez használt 10 darab festékszóró spray.

A járőrök a rongálókat elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőket, jelenleg szabadlábon védekeznek.

 

Ossza meg az információt!

Kerületi Újság a Facebookon - Kövessen minket!

A Budapest rovat további hírei

A pénzügyi és a gépkezelő szakmák vezetik a népszerűségi listát a Centrum Oktatóközpont felmérése alapján.
A színházi tao megszűnése úgy látszik nem sokban befolyásolja a Budapesti Showszínház életét: egyre több és egyre jelentősebb előadásokkal jelentkeznek a hazai színházi palettán.
Ismét valódi közösségi térré, hangulatos, színpompás forgataggá és kulturális programok színhelyévé változott a Városháza parkja az Advent Budapesten téli fesztivál és karácsonyi vásár idejére.
A régi kedvencekkel és több új sztárfellépővel is találkozhatnak az idén a Seniorplus Expo látogatói a megszokott helyszínen, a budapesti BOK (volt SYMA) Konferencia- és Rendezvényközpontban 2019....
A vásárban rengeteg kézműves és egyéb ajándéktárgyat, kézműves élelmiszereket, és sokféle forró téli finomságot kóstolhatnak a kedves érdeklődők.
MINTAMARATON Az építészettől a textilművészeten át a képzőművészetig A Mintázat és dekoráció című kiállításhoz kapcsolódó pályázatra jelentkezett alkotók prezentációja A múzeumban októberben nyílt...
Pál Zoltán 28 évesen már több sikeres vállalkozás felfuttatásán van túl.
A Hajós-Bajai borvidék számos hungarikumnak számító nedű hazája, minden cseppje igazi történelmet rejt.
Húszmillió forint ma egyáltalán nem számít jelentős összegnek a fővárosi ingatlanpiacon, de némi kockázatvállalással, akár nagyon jó üzletet is lehet realizálni.
Az Amadinda és a Muzsikás együttes zenei együttműködése öt éve tart.

A címlapról ajánljuk

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

hirdetés

Szolgáltatások Budapesten

Olvasói blogok

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Könyvajánló

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó